Smoke flavour

N

Red Arrow Products

N

Tarber AB Smoking Technology

N

Brochures

Home » Smoke flavour

Een lekkere smoke flavour geven aan uw vlees? Daarvoor heeft u het juiste rookaroma nodig. Vlees, maar ook ander voedsel wordt al jarenlang gerookt om een unieke smaak te creëren. Houtzaagsel wordt verbrand en het voedsel wordt in de rook gehangen die afkomstig is van het houtzaagsel. Dit zorgt voor een unieke smaak. Tegenwoordig hoeft er geen echte rook meer te worden gebruikt. Met rookaroma’s kan op een unieke wijze rook worden gegenereerd zonder uitstoot van rook, as of teer.

Unieke smoke flavour

Smoky Light B.V. investeert in de nieuwe manier van roken. Wij importeren rookaroma’s van het Amerikaanse Red Arrow. Dit merk ontwikkelt verschillende soorten aroma’s. Hun assortiment bestaat uit:

Met deze flavours en onze andere smaakmakers creëert u een heerlijke smaak. Om een smoke flavour om te zetten naar rook is een rookgenerator nodig. Het vloeibare of poedervormige smoke flavour wordt aan de rookgenerator toegevoegd. Deze maakt er in een gesloten systeem rook van. Deze rook trekt in het voedsel en zorgt voor een unieke rokerige smaak. Tarber AB is producent van deze rookgeneratoren. Wij distribueren deze generatoren in de gehele Benelux.

Nog vragen? Neem contact op

Wanneer u meer wilt weten over de smoke flavour van Red Arrow of de manier waarop deze omgezet kan worden in rook, neemt u contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via +31 (0)182-555560 en via info@smokylight.nl. Wij kunnen ook altijd een afspraak met u maken om uitleg te geven over onze producten en de veiligheid van onze producten.