Rooksmaak creëren met behulp van een vloeistof

N

Red Arrow Products

N

Tarber AB Smoking Technology

N

Brochures

Home » Rooksmaak vloeistof

Wilt u een rooksmaak creëren met behulp van vloeistof? Dit klinkt misschien vreemd, maar het is al lange tijd mogelijk. Er worden tegenwoordig namelijk vloeibare rookaroma’s gebruikt om rook te genereren. Het voordeel van deze vloeistof is dat de rooksmaak op een gezondere en milieuvriendelijkere wijze ontstaat.

Rooksmaak creëren met vloeistof? Het is mogelijk dankzij ons

Rookaroma’s worden door meerdere bedrijven geproduceerd. Eén van de bekendste is ongetwijfeld het Amerikaanse Red Arrow, dat al sinds 1956 rookaroma’s ontwikkelt. Zij maken rookaroma’s in poedervorm en in vloeibare vorm. Met de vloeistof van Red Arrow is het eenvoudig om een rooksmaak te creëren. Hiervoor is een rookgenerator nodig. Onder andere het innovatieve bedrijf Tarber AB ontwikkelt deze rookgeneratoren. Al meer dan 20 jaar ontwerpt en verbetert het bedrijf generatoren om een ambachtelijke rookwolk te generen. Dit houdt in dat er geen uitstoot is van:

  • Rook
  • Teer
  • As

Hierdoor is er geen schade aan het milieu en bestaat er ook niet langer een kans dat er giftige stoffen in het gerookte voedsel zitten. De kwaliteit is hetzelfde als wanneer er op traditionele wijze wordt gerookt.

Maak een afspraak

Wij begrijpen het goed wanneer u eerst voldoende informatie wilt over onze rookaroma’s en rookgeneratoren. Daarom maken wij graag een afspraak met u om u meer uitleg te geven over onze producten. U kunt ons bellen via +31 (0)182-555560 of mailen naar info@smokylight.nl. Met onze producten is het eenvoudig om met vloeistof of poeder een fantastische rooksmaak te creëren.

Smoky Light B.V.