Rookcondensaat

N

Red Arrow Products

N

Tarber AB Smoking Technology

N

Brochures

Home ┬╗ Rookcondensaat

Bent u op zoek naar kwalitatief rookcondensaat om voedsel eenvoudig te kunnen roken? Kies dan voor een rookcondensaat van Smoky Light B.V. Wij zijn de enige leverancier van het succesvolle Red Arrow in de gehele Benelux. Daarnaast leveren wij rookgeneratoren van Tarber AB om rookcondensaat om te kunnen zetten naar rook.

Rookcondensaat omzetten naar rook voor een rokerige smaak

Rookcondensaat is in de afgelopen tijd steeds populairder geworden. Dit is niet vreemd. Vroeger werd vlees, vis of ander voedsel gerookt op traditionele wijze. Hierbij kwam veel rook, as en teer vrij. Rookcondensaten brengen hier verandering in. Ze zijn verkrijgbaar in vloeibare of poedervorm en brengen vele voordelen met zich mee:

  • Er komt niet langer rook, as of teer vrij bij het roken
  • Het is beter voor het milieu
  • Het is beter voor de eigen gezondheid, omdat er niet langer giftige stoffen in het voedsel kunnen zitten
  • Roken kan op gestandaardiseerde wijze
  • De kwaliteit van het voedsel blijft even goed

Eigenlijk is er dus geen enkele reden om niet van traditioneel roken over te stappen naar het roken met behulp van rookcondensaten. Red Arrow is een bekende producent van rookcondensaten en levert haar producten exclusief via Smoky Light B.V. in de gehele Benelux. De rookcondensaten kunnen worden omgezet naar rook met behulp van een rookgenerator van Tarber AB. Ook deze leveren wij in de gehele Benelux.

Bestel een rookcondensaat

U kunt bij ons kiezen tussen twee types rookcondensaten: vloeibaar of in poedervorm. Voor beiden bieden wij ook rookgeneratoren. Daarnaast zijn ook gerookte kruiden een optie. Voor meer informatie of om een bestelling te plaatsen, kunt u bellen naar +31 (0)182-555560 of mailen naar info@smokylight.nl.