Rookaroma poeder

N

Red Arrow Products

N

Tarber AB Smoking Technology

N

Brochures

Home » Rookaroma poeder

Rookaroma is tegenwoordig als poeder te koop. Dit poeder vervangt het ambachtelijk roken. Rookaroma in poedervorm is gezonder en beter voor het milieu. Met een speciale rookgenerator kan dit rookaroma worden omgezet in rook. Smoky Light B.V. is marktleider op het gebied van rookaroma’s en biedt u alles wat u nodig heeft om eten een lekkere rokerige smaak te geven.

Rookaroma als poeder voor een rokerige smaak

Smoky Light B.V. staat in Nederland bekend als de enige leverancier van rookaroma’s van Red Arrow. Dit Amerikaanse bedrijf staat al sinds 1956 bekend om de aroma’s die het produceert, waaronder grillaroma’s, kookaroma’s en rookaroma’s. Deze rook geeft vlees, vis en kaasproducten een lekkere rokerige smaak. Om dit rookaroma poeder om te zetten in rook is een rookgenerator nodig. Smoky Light B.V. levert naast rookaroma’s ook rookgeneratoren om het rookaroma om te zetten in rook. Deze generatoren genereren een ambachtelijke rookwolk:

  • Zonder teer
  • Zonder as
  • Zonder rookuitstoot

De rookgeneratoren zijn afkomstig van het technologische bedrijf Tarber AB. Dit bedrijf staat bekend om de innovatieve technologie en apparatuur. Al 20 jaar levert het apparatuur van uitstekende kwaliteit.

Rookaroma poeder bestellen

Als u ons rookaroma poeder wilt bestellen, kunt u contact opnemen +31 (0)182-555560 of via info@smokylight.nl. U kunt ook eerst enkele monsters bestelen om het poeder te testen. Ook een rookgenerator kan bij ons besteld worden. U kunt dan het beste bellen om een afspraak te maken.

Smoky Light B.V.