Roken met vloeibare rook

N

Red Arrow Products

N

Tarber AB Smoking Technology

N

Brochures

Home » Roken met vloeibare rook

Roken met vloeibare rook is de nieuwste manier om voedsel, zoals vlees of vis te roken. De typerende rokerige smaak is tegenwoordig ook met behulp van vloeibare rook te creëren. Deze manier is ontwikkeld omdat het beter is voor het milieu en de gezondheid. In de Benelux is Smoky Light B.V. de leverancier van rookaroma’s en rookgeneratoren bij uitstek.

Voedsel veilig en duurzaam roken met vloeibare rook

U zult zich wellicht afvragen hoe het mogelijk is voedsel te roken met vloeibare rook. Het is echter zeer eenvoudig. Bij Smoky Light B.V. kunt u verschillende rookaroma’s kopen van het Amerikaanse merk Red Arrow. Zij leveren vloeibare rook en rook in poedervorm. Deze worden via een rookgenerator omgezet in normale rook. Tarber AB is een van de bekendste producten van rookgeneratoren. Deze generatoren genereren rook met behulp van rookaroma’s zonder dat as, teer of rook wordt uitgestoten. Voordelen zijn:

  • Een gestandaardiseerde wijze van roken
  • Minder schade aan het milieu
  • Beter voor de gezondheid

Roken met vloeibare rook of roken met rookcondensaat is heel eenvoudig en ook nog eens gezonder en milieuvriendelijker dan traditioneel roken.

Uitleg over onze producten

Als u meer wilt weten over het roken met vloeibare rook met behulp van de producten van Smoky Light B.V., kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar via +31 (0)182-555560 of via info@smokylight.nl. U kunt telefonisch uw vragen stellen of een afspraak inplannen met een van onze experts voor meer uitleg over de producten.

Smoky Light B.V.