Roken met rookcondensaat

N

Red Arrow Products

N

Tarber AB Smoking Technology

N

Brochures

Home » Roken met rookcondensaat

Voedsel roken met behulp van rookcondensaat is tegenwoordig gemakkelijker dan ooit. Rookcondensaat is in korte tijd steeds populairder geworden. Een groot deel van de voedingsindustrie heef de traditionele manier van roken al vervangen door het roken met rookcondensaat. Wacht niet langer en kies ook voor deze milieuvriendelijke manier van roken!

Milieuvriendelijk roken met rookcondensaat

Een rookcondensaat kan verschillende vormen hebben. Het is vloeibaar of het heeft een poedervorm. Dit condensaat moet eerst omgezet worden naar rook voordat het zijn werk kan doen. Dit gebeurt met behulp van een rookgenerator. Smoky Light B.V. kan u zowel het rookcondensaat als de rookgenerator leveren. Het rookcondensaat is afkomstig van Red Arrow en zorgt voor een heerlijke smaak. De rookgenerator is ontwikkeld door Tarber AB en kan op milieuvriendelijke wijze rookcondensaat omzetten in rook. Hierbij is niet langer uitstoot van:

  • Teer
  • As
  • Rook

Dit is niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor uw gezondheid. Er bestaat niet langer het risico dat deze stoffen in uw voedsel komen tijdens het roken, en er wordt daarom geen ongewenste bijsmaak gecreëerd. Roken met een rookcondensaat heeft dus vele voordelen. Wilt u toch op een andere manier zorgen voor die heerlijke gerookte smaak? Dan kan dat ook met gerookte kruiden.

Vraag meer informatie over roken met een rookcondensaat

Als u meer wilt weten over rookcondensaten en/of rookgeneratoren, kunt u te allen tijde contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar via het e-mailadres info@smokylight.nl of via het telefoonnummer +31 (0)182-555560. Wij kunnen altijd een afspraak met u maken wanneer u graag uitgebreide informatie wilt hebben. Het is ook altijd mogelijk eerst een keertje te testen met een monstertje van ons rookcondensaat.