Roken met rookaroma

N

Red Arrow Products

N

Tarber AB Smoking Technology

N

Brochures

Home » Roken met rookaroma

Wilt u graag vlees, vis of ander voedsel roken met een rookaroma? Kies dan voor één van de rookaroma’s van Smoky Light B.V. Deze rookaroma’s geven voedsel een lekkere rokerige smaak. Vroeger werd vaak op ambachtelijke wijze gerookt. Dit was echter slecht voor het milieu en kon de gezondheid schaden. Daarom zijn rookaroma’s ontwikkeld. Op gezonde en milieuvriendelijke wijze geeft u voedsel alsnog die typerende rokerige smaak.

Roken met een rookaroma van Red Arrow

Al sinds 1956 ontwikkelt het Amerikaanse Red Arrow rookaroma’s die uw gerechten geen nare bijsmaak geven. Deze zijn in verschillende vormen verkrijgbaar:

Beide zijn via speciale rookgeneratoren om te zetten in rook. Zo is het eenvoudig voedsel te roken met een rookaroma. Tarber AB ontwikkelt rookgeneratoren die een ambachtelijke rookwolk creëren zonder teer, as of rookuitstoot. Naverbranders en/of andere investeringen zijn door deze innovatie niet langer nodig.

Bestel bij ons rookaroma en rookgeneratoren

Als u zelf interesse heeft om uw voedsel te roken met rookaroma van Red Arrow, kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar via het telefoonnummer +31 (0)182-555560 of via info@smokylight.nl. Wij maken een graag een afspraak met u om te praten over de mogelijkheden om het rookaroma van Red Arrow te testen of een rookgenerator van Tarber AB aan te schaffen. U bent gegarandeerd van een heerlijke rokerige smaak.

Smoky Light B.V.