Smokylight B.V.

Home » Over ons

Specialist in smoke, grill, browning en cooking flavours

Smoky Light heeft zich sinds 1995 gespecialiseerd op Red Arrow producten. Ons team van specialisten heeft de specifieke kennis in huis om de totale voedingsindustrie te adviseren en te ondersteunen in product- en procesontwikkelingen.

Daarnaast is door Tarber by Red Arrow de juiste technologie ontwikkeld om levensmiddelen op een duurzame en milieu vriendelijke manier te roken zonder vuurhaard. Dit in een gesloten systeem, zonder teer en as. Het grote voordeel is dat er geen rook en geur uitstoot aanwezig is, waardoor naverbranders en/of andere investeringen overbodig zijn. Meestal kan er gebruik gemaakt worden van uw huidige systeem.

Smoky Light en Red Arrow zijn beiden aangesloten bij de CleanSmoke Coalition. De CleanSmoke Coalition is een gesprekspartner voor de handel in levensmiddelen en de detailhandel, maar ook voor consumenten, milieuactivisten en hun organisaties. Ze willen ook het grote publiek informeren over ontwikkelingen en streven ernaar een referentiepunt te worden voor de sector van het roken van voedsel.

Onze brochures

Smoky Light B.V.