Off-flavour verbeteren

N

Red Arrow Products

N

Tarber AB Smoking Technology

N

Brochures

Home » Off-flavour verbeteren

Wilt u graag weten hoe u de off-flavour van uw levensmiddelen kunt verbeteren? U heeft vast wel eens een off-flavour of smaakafwijking aan uw levensmiddel meegemaakt, bijvoorbeeld bij vegan producten. Dit is vervelend, omdat de bijsmaak soms zo kan overheersen dat de algemene smaak van uw gerecht negatief beïnvloed wordt. Met de authentieke smaakmakers, zuivelaroma’s, vegan zuivelaroma’s, grill- en rookaroma’s van Smoky Light B.V. behouden uw levensmiddelen de originele smaak en ontstaat er geen nare bijsmaak.

De off-flavour in uw producten verbeteren

Rookprocessen worden toegepast op vlees, vis en andere levensmiddelen om onder andere de houdbaarheid van het voedsel te verlengen. Veel mensen denken dat producten hierdoor altijd een rooksmaak krijgen. Dat hoeft echter niet. Tegenwoordig zijn er veel nieuwe technieken en methoden ontwikkeld waardoor u voedsel een langere houdbaarheid mee kunt geven zonder een rooksmaak te creëren. Deze nieuwe technieken maken het ook mogelijk om de off-flavour te verbeteren. Dit komt doordat deze methoden onder andere zorgen voor beheersing van schimmels en gisten. Dit zorgt voor veiliger voedsel én het verbeteren van de off-flavour. De mogelijkheden en toepassingen van off-flavour voor alle soorten levensmiddelen, van vegan en zuivel tot vlees en vis, zijn verkrijgbaar bij Smoky Light B.V. Wij bieden verschillende aroma’s aan, zoals:

  • Rookaroma’s in pure, gecondenseerde vorm
  • Rookaroma’s in olie- en poedervorm
  • Grillaroma’s
  • Brownings agents
  • Zuivelaroma’s

Daarnaast vindt u bij ons verschillende aroma’s die de smaken uit de keuken terugbrengen naar het levensmiddel, of het nu vegan, zuivel, vis of vlees is. Maak een keuze uit onze heerlijke vegan of vegetarische smaakmakers.

Stel gerust al uw vragen

Wilt u meer weten over het verbeteren van de off-flavour in uw producten? Neem dan contact met ons op. Voor informatie over onze producten en diensten, monsters of een afspraak bereikt u ons door te bellen naar +31 (0)182-555560 of door te mailen naar info@smokylight.nl.

Smoky Light B.V.