Natural grill flavour

N

Red Arrow Products

N

Tarber AB Smoking Technology

N

Brochures

Home » Natural grill flavour

Voor een natural grill flavour is tegenwoordig niet eens meer een grill of barbecue nodig, u kunt de smaak zelfs kopen! Met behulp van poeder of vloeistof is zeer eenvoudig een natural grill flavour te creëren. Zo kan iedereen van deze heerlijke smaak genieten. Voor dit poeder of deze vloeistof zit u goed bij Smoky Light B.V. Sinds 1995 zijn wij leverancier van rookaroma’s en rookgeneratoren in de Benelux.

Natural grill flavour zoals deze hoort te zijn

Veel mensen zijn nog sceptisch over het gebruik van poeder of vloeistof om een bepaalde smaak te creëren. Dit is echter nergens voor nodig. Het is al bewezen dat de kwaliteit van voedsel dat op deze manier is bereid, niet onder doet voor die van voedsel dat daadwerkelijk is gegrilld. Bij Smoky Light B.V. kunt u natural grill flavour van Red Arrow kopen. Dit product is onder andere geschikte voor:

  • Vlees
  • Kruiden
  • Sauzen
  • Snacks
  • Groentes
  • Ingevroren maaltijden

Zelfs voedsel in de magnetron krijgt een heerlijke natural grill flavour dankzij de producten die u bij ons kunt kopen. Het is verkrijgbaar in poedervorm of als vloeistof.

Ontdek wat wij nog meer aanbieden

Als u liever een smoke flavour heeft, kan dat ook! Wij leveren niet alleen rookaroma’s, maar ook rookgeneratoren van Tarber AB. Hiermee kunnen rookaroma’s worden omgezet in rook. Voedsel kan hiermee op eenvoudige en milieuvriendelijke wijze worden gerookt. Voor meer informatie kunt u bellen naar +31 (0)182-555560 of een e-mail sturen naar info@smokylight.nl. Of u nu voedsel met een natural grill flavour of een smoke flavour wilt; alles wat u nodig heeft, kunt u kopen bij Smoky Light B.V.

Smoky Light B.V.