Natural grill flavour

N

Red Arrow Products

N

Tarber AB Smoking Technology

N

Brochures

Home » Natural grill flavour

Voor een natural grill flavour is tegenwoordig niet eens meer een grill of barbecue nodig. Met behulp van poeder of vloeistof is ook zeer eenvoudig een natural grill flavour te creëren. Zo kan iedereen van deze heerlijke smaak genieten. Voor dit poeder of deze vloeistof bent u aan het juiste adres bij Smoky Light B.V. Sinds 1995 zijn wij leverancier van rookaroma’s en rookgeneratoren in de Benelux.

Natural grill flavour zoals deze hoort te zijn

Veel mensen zijn nog sceptisch over het gebruik van poeder of vloeistof om een bepaalde smaak te creëren. Dit is echter nergens voor nodig. Het is al bewezen dat de kwaliteit van voedsel dat op deze manier is bereid, niet onder doet voor die van voedsel dat daadwerkelijk is gegrilld. Smoky Light B.V. verkoopt natural grill flavour van Red Arrow. Deze is onder andere geschikte voor:

  • Vlees
  • Kruiden
  • Sauzen
  • Snacks
  • Groentes
  • Ingevroren maaltijden

Zelfs voedsel in de magnetron krijgt een heerlijke natural grill flavour dankzij de producten van Red Arrow. Het is verkrijgbaar in poedervorm of als vloeistof.

Ontdek wat wij nog meer bieden

Als u liever een smoke flavour heeft, kan dat ook! Smoky Light B.V. levert niet alleen rookaroma’s van Red Arrow, maar ook rookgeneratoren van Tarber AB. Hiermee kunnen rookaroma’s worden omgezet in rook. Voedsel kan hiermee op eenvoudige en milieuvriendelijke wijze worden gerookt. Voor meer informatie kunt u bellen naar +31 (0)182-555560 of een e-mail sturen naar info@smokylight.nl. Of u nu voedsel met een natural grill flavour of een smoke flavour wilt, het kan allemaal bij Smoky Light B.V.