Liquid smoke

N

Red Arrow Products

N

Tarber AB Smoking Technology

N

Brochures

Home » Liquid smoke

Liquid smoke is één van de nieuwste uitvindingen in de voedselindustrie. Het roken van voedsel gebeurt al zeer lang. Vroeger was men niet zo bezig met de nadelige effecten van dit rookproces. Tegenwoordig bekommeren we ons meer om gezondheid en milieu en ziet men ook in dat de traditionele manier van roken niet langer verantwoord is. Mede daarom is liquid smoke ontwikkeld en is het een goed alternatief om te kopen.

Liquid smoke is een milieuvriendelijke smaakmaker voor vlees en vis

Smoky Light B.V. bestaat sinds 1995 en levert liquid smoke in de gehele Benelux. Wij produceren dit niet zelf, maar importeren het vanuit Amerika. Hier is het bedrijf Red Arrow gevestigd, dat niet alleen liquid smoke produceert, maar ook:

Red Arrow helpt u om vlees, vis en ander voedsel een lekkere smaak te geven. De liquid smoke die u bij ons kunt kopen, wordt omgezet in normale rook met behulp van een rookgenerator van Tarber AB. Bij dit proces komt geen rook, as of teer vrij. Daardoor is het biologisch rookaroma vele malen beter voor milieu en gezondheid dan het ouderwetse rookproces.

Profiteer van de voordelen van deze innovatieve manier van roken

Het kopen van liquid smoke heeft verschillende voordelen. Zo is dit product minder vervuilend voor het milieu dan roken, omdat het geen as, teer of rook uitstoot. Daarnaast voorkomt het gezondheidsrisico’s doordat er geen giftige stoffen in het voedsel terechtkomen. Dit was bij de traditionele manier van roken wel het geval. Als u liquid smoke wilt van Smoky Light B.V., kunt u deze eenvoudig kopen. Bel daarvoor naar +31 (0)182-555560 of mail naar info@smokylight.nl. U kunt ook eerst monsters bestellen wanneer u nog twijfelt. Daarnaast kunt u altijd een afspraak met één van onze experts maken. Deze kan u alles vertellen over onze producten.