Bruinkleurig vlees

N

Red Arrow Products

N

Tarber AB Smoking Technology

N

Brochures

Home » Bruinkleurig vlees

Voor mooi bruinkleurig vlees kunt u gebruik maken van bruiningsproducten. Deze geven vlees een typerende bruine kleur zonder dat u het vlees daarvoor hoeft te grillen of barbecueën. Smoky Light B.V. levert bruiningsproducten van het Amerikaanse merk Red Arrow waarmee vlees gemakkelijk wordt voorzien van een bruine kleur.

Bruinkleurig vlees met behulp van bruiningsproducten

Smoky Light B.V. is zelf geen producent. Wij leveren producten van het Amerikaanse merk Red Arrow. Dit merk is specialist op het gebied van rookaroma in poedervorm en vloeistof die smaak toevoegen aan voedsel. Zo levert het rookaroma’s, maar ook middelen om een grill- of kooksmaak te creëren. De bruiningsproducten zijn niet alleen bedoeld om bruinkleurig vlees te bereiden, maar zorgen ook voor een geroosterd smaakje. Red Arrow werkt samen met verschillende technologische bedrijven. Deze leveren apparatuur waarin het poeder of de vloeistof van Red Arrow kan worden gebruikt. Zo levert Unitherm apparatuur om de bruiningsproducten te gebruiken en Tarber AB apparatuur om rookaroma’s om te zetten in rook voor een geslaagd rookproces. Smoky Light B.V. heeft ook een samenwerking met Tarber AB en levert in de gehele Benelux apparatuur van dit Zweedse bedrijf.

Snel en eenvoudig bestellen

Als u interesse heeft in de bruiningsproducten van Smoky Light B.V. neemt u contact met ons op. U kunt dan bellen naar +31 (0)182-555560 of mailen naar info@smokylight.nl. Als u wilt, kunnen wij een afspraak maken om u uitleg te geven over onze producten. Bruinkleurig vlees met een geroosterde smaak is gemakkelijk te bereiden met de juiste bruiningsproducten en apparatuur om deze op het vlees aan te brengen.

Smoky Light B.V.