Browning agents

N

Red Arrow Products

N

Tarber AB Smoking Technology

N

Brochures

Home » Browning agents

Bent u op zoek naar browning agents? Kies dan voor de browning agents van Smoky Light B.V. Voedsel ziet er al snel lekkerder uit met het juiste kleurtje. Zeker vlees en vis hoort een typerende bruin kleur te hebben. Wanneer dit met alleen bakken niet goed lukt, kunt u deze producten gebruiken om alsnog een mooie bruine kleur te creëren.

Browning agents om uw voedsel kleur te geven

Wanneer vlees of vis een bruine kleur heeft, ziet het eruit alsof het geroosterd is. U kunt natuurlijk het vlees of de vis daadwerkelijk roosteren. Soms heeft u hier echter niet de mogelijkheid toe. Om dan toch dat bruine kleurtje te krijgen, is een browning agent ideaal. Dit kan worden aangebracht op het eten. Wanneer het vervolgens wordt opgewarmd, krijgt het een bruine kleur. Red Arrow produceert en levert deze producten. Smoky Light B.V. verkoopt ze vervolgens in de Benelux. De browning agents van Red Arrow zorgen niet alleen voor een bruine kleur, maar geven ook een grillsmaak. Ze werken zelfs in de magnetron. De producten zorgen niet voor een nare bijsmaak en verbeteren de off-flavour juist.

Kies een van de vele smaken

Als u niet zo van een geroosterde smaak houdt, is er nog meer mogelijk. Smoky Light B.V. levert nog meer producten van Red Arrow:

Voor het omzetten van rookaroma’s naar rook levert Smoky Light B.V. ook rookgeneratoren van Tarber AB. Een lekker smaakje aan uw vlees, vis of ander voedsel geven is zeer eenvoudig met de producten van Smoky Light B.V. Voor meer informatie kunt u ons bellen via +31 (0)182-555560 of mailen via info@smokylight.nl.