Biologisch rookaroma

N

Red Arrow Products

N

Tarber AB Smoking Technology

N

Brochures

Home » Biologisch rookaroma

Zoekt u biologisch rookaroma om vlees, vis of ander voedsel op verantwoorde wijze te roken?
Helaas is rookaroma niet te verkrijgen als biologische rookaroma. Bent toch op zoekt u biologisch rookaroma om vlees, vis of ander voedsel op verantwoorde wijze te roken? Neem dan contact op met Smoky Light B.V. Wij hechten veel waarde aan het milieu en aan uw gezondheid. Daarom zijn wij de trotste leverancier van o.a. gerookt zout die geschikt is voor biologische producten, verder hebben meerdere oplossing als alternatief van Biologische rookaroma of om Biologische producten te roken. En dat is niet het enige. Wij leveren ook grillaroma’s, kookaroma’s en bruiningsproducten.

Biologisch rookaroma (rook voor Biologische producten): beter voor milieu en gezondheid

Roken was vroeger een proces dat zeer slecht was voor het milieu en de gezondheid. Dit had de volgende redenen:

  • Het milieu werd vervuild door de uitstoot van as, teer en rook;
  • Giftige stoffen konden terecht komen in het voedsel.

Daarom is een biologisch rookaroma (rook voor Biologische producten) ontwikkeld door Red Arrow. Het rookaroma in vloeibare vorm kan men op een duurzame wijze producten roken. Hiervoor is een vernevel-systeem van Tarber AB nodig. Deze zet het rookaroma in uw kast om in een rookwolk zonder dat de rook wordt uitgestoten. Ook kunnen er niet langer schadelijke stoffen in en op uw product komen.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Red Arrow en Tarber AB leveren hun producten aan Smoky Light B.V. Wij zijn exclusief distributeur van deze merken in de gehele Benelux. Wanneer u interesse heeft in biologisch rookaroma van Red Arrow of een systeem van Tarber AB bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt ons bellen voor meer informatie of om een afspraak in te plannen. Wij komen u dan graag wat vertellen over onze producten. Wij zijn bereikbaar via +31 (0)182-555560 of via info@smokylight.nl.

Smoky Light B.V.